FIRMAPROFIL

A3 Aqua Service ApS

VORES BAGGRUND

Vi har 54 års erfaring inden for området, omhandlende alt i spa og swimmingpool anlæg, sauna, affugtere, varmepumper samt vandbehandling.

Virksomheden blev oprindeligt etableret tilbage i 1970 af Murer & entrepenør Peter Mortensen fra Seest. Det hele startede med, at murerfirmaet fik en bestillin på en pool med fliser i, og herefter gik det stærkt med ordre på pools. Det oprindelige navn var dengang, Kolding Swimmingpoolcenter.

I 1994 bestilte Villy Jacobsen fra Holsted en swimmingpool, hvilket faktisk endte med at han samme overtog virksomheden, fordi den daværende ejer var blevet 78 år, og ønskede at gå på pension. Hele virksomheden blev dengang flyttet til Holsted, hvor Villy samtidig ændrede virksomhedens navn til Kolding-Holsted Spa & Swimmingpoolcenter, idet han ønskede at indtage et nyt markedssegment med opsætning af spabade og levering af vandbehandlingsmidler.

I 2007 overtog Allan Jørgensen, det daværende Kolding-Holsted Spa & Swimmingpoolcenter. Det første år driver han virksomheden fra adressen i Holsted, hvorefter han flytter det til Lunde. Allan udvider virksomheden med reparation af pool og spa i sommerhusområderne, og det er således også her, at det nuværende navn, A3 Aqua Service, opstår. Det var et hastigt voksende marked, og det er også her, at de første medarbejdere bliver tilført.

I 2015 skifter virksomheden atter ejer, til den nuværende ejer, Thomas, som har mange års erfaring med servicering af sommerhuse. A3 Aqua Service har nu adresse midt i Danmarks største sommerhusområde.

Vores kundegruppe er fortrinsvis private og sommerhuse i alle kategorier, men alle er velkomne!

Vi har stor erfaring indenfor området og arbejder meget fleksibelt og med alsidige opgaver i et forsøg på at tilfredsstille vore kunder. Vi har endvidere et godt og stabilt netværk af leverandører i Danmark og udlandet.

Vi samarbejder også med forsikringsselskaber for at udbedre skader. (badeværelser, kælder, køkken osv.)

KOMPETENCER

  • Samarbejde med forsikring
  • Nyanlæg af swimmingpool eller spa.
  • Reparationer.
  • Servicering spa og swimmingpool hos private samt i sommerhuse.
  • Renoveringer af defekte/nedslidte anlæg.
  • Opbygning af spa anlæg efter eget design, måske.
  • Montage og reparation af varmepumper.
  • Nedlæggelse af pool-spa anlæg.
  • Salg af reservedele, kemi til pool-spa, m.m.
  • Montage og reparation af affugtere.

Vores kendetegn er, at vi er kreative solide problemløsere, god service, kvalitetsbevidsthed samt vores sans for detaljer.

Har du problemer med din pool eller din spa? Ring til os +45 9731 5816